recenze

Bayou Blast

Bayou Blast

Hledejte a snažte se spojit jedním tahem co nejdelší linku objektů stejného druhu. Připočítejte do toho časový limit, nákup bonusů a přátele, které se vaším skóre snažíte překonat, a je tu celkem pohodová Facebook hra pro soutěživé typy.
Princip hry je velice jednoduchý a bude vyžadovat především vaši rychlost a něco přesnosti. Hrací plocha je poseta různými barevnými „světýlky“. Vaším úkolem je ničit je za ziskem bodů. Musíte nacházet správná a co nejdelší seskupení, abyste kliknutím a následně tahem označili co největší souvislý pás objektů téhož druhu. Bodíky se sypou a čas vesele ubývá.
Dosažené skóre se odráží v získaných zkušenostech a penězích. Zkušenosti odemykají nové vychytávečky, jako jsou právě bonusy pro dosažení lepších výsledků, a celkově to hru obohacuje o nové prvky. To oddaluje určitý stereotyp, který se musí zákonitě objevit. De facto tu jen klikáte a získáváte body. Pravda, chce to notnou dávku rychlosti, ale podstata se nemění. A tak s povděkem kvituji časové bonusy nebo znásobování skóre. Peníze zase slouží k nákupu bonusů pro aktuální hru.


Co se týče sociálního aspektu, jsou tu vaši přátelé. V týdenním turnaji můžete soupeřit mezi sebou o to, kdo dosáhne nejlepšího výsledku a umístění. Bez nich ztrácí trochu té šťávy a stává se z ní jen záležitost k odreagování, pokud vás tedy tento styl baví. Počet her je omezen srdíčky, která se v časovém horizontu doplňují, což nevidím jako problém. Trochu mi vadí obecná nemastnost a neslanost – zkrátka nic, z čeho bych byl na větvi a co by bylo originální, ale také nic, co by hru shazovalo.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Bayou Blast Bayou Blast Bayou Blast Bayou Blast Bayou Blast Bayou Blast