recenze

GameHouse Slots

GameHouse Slots

Jak si zahrát hazardní hru, aniž byste ztráceli peníze? Zkuste třeba GameHouse Slots, kde se i (ne)výherní automaty mohou stát slušnou zábavou.
Předem varuji, že nejsem fanoušek (ne)výherních automatů v reálném životě. To už je lepší ty peníze vhodit do kanálu, dokonce i to je vyšší šance na výhru. Ale ve virtuálním světě se k celé zábavě dá přistoupit celkem rozumně.

Kromě nutnosti sázet nereálné peníze na různé možnosti a linie na automatu se v GameHouse Slots nabízí dvojí obsah, který tuto formu zábavy o něco více povyšuje. Prvním z nich je velká škála a různorodost hracích mašin. Každá reprezentuje nějaké téma nebo nápad (arktické, špionské, městské,…) a dává tak možnost i změně samotných symbolů a výher. Ty největší se většinou objevují až po zpřístupnění speciální hry (přirozeně člověk musí vytočit ty správné symboly), kde může znovu zkusit své štěstí nebo schopnosti. Například ve špionském prostředí bude hledat správný kód.
Jak postupujete hrou a otevíráte nové a nové automaty, zvyšuje se limit pro sázku a tím i potenciální výhru. Nemusím vám asi moc říkat, že spíše budete prohrávat, ale když máte štěstí, tak prostě vyhráváte všechno. Krásným zpestřením jsou i bonusové hvězdy, které vám dají speciální „spiny“, tedy protočení, na automat, ve kterém se skrývají nejcennější prémie. Krom klasického bonusu v podobě mincí v něm můžete vytočit i drahé kamení a tím získat obrovské sumy, které zase můžete ztratit v klasické hře.

Sociální stránka je reprezentována ukázkou toho, jak si kdo z vašich přátel vede a jaká je jeho finanční situace. Můžete jim posílat dárky, jako mince, nebo právě možnost zkusit štěstí na speciálním bonusovém stroji. Občas sice na vás vyskočí nabídky utrácení reálných peněz za ty virtuální, ale GameHouse Slots se dá hrát celou dobu zdarma, hlavně když máte fůru přátel.
Jestli tedy chcete utišit svého démona hazardu bez riskování vaší peněženky a trochu se pobavit, určitě vyzkoušejte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Laugher

Laugher | 07.03.16 v 14:42

Nemusím vám asi moc říkat, že spíše budete prohrávat, ale když máte štěstí, tak prostě vyhráváte všechno

Laugher

Laugher | 19.01.16 v 11:43

Krom klasického bonusu v podobě mincí v něm můžete vytočit i drahé kamení a tím získat obrovské sumy

Laugher

Laugher | 05.01.16 v 01:19

Krásným zpestřením jsou i bonusové hvězdy


galerie

GameHouse Slots GameHouse Slots GameHouse Slots

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce