recenze

Criminal Case

Criminal Case

Na policejním okrsku mají spoustu brutálních vražd a vy je se je s pomocí vašich přátel budete snažit postupně rozlousknout. Nashromážděné důkazy vám pomohou v usvědčení vraha. Cesta to bude dlouhá se spoustou energie.
Hra je založena na hledání objektů, proto před sebou máte určitou scénu, na které se odehrála nějaká ta nepěkná věc plná krve. Ze seznamů věcí v dolní liště se snažíte co nejrychleji nalézt všechny objekty. Tím jednak sbíráte zkušenosti a peníze, jednak tím získáváte důkazy.
Tyto scenerie je třeba hrát opakovaně, přičemž předměty se částečně obměňují. Opakovaným absolvováním obdržíte hvězdy, které jsou potřebné pro další postup ve hře (jako například vyslechnout svědka nebo jasně podezřelého zapásnout), ale také tím odemykáte nové disciplíny a lokace.
Kromě klasického hledání objektů tu bude také skládačka nebo hledání na čas. Dále tu jsou i různé minihry na rychlost.
Vraťme se nyní k řešení případu. Jakmile naleznete vodítko k podezřelému, stavíte se do laborky, kde necháte důkaz analyzovat, což vás zase bude stát jednu těžce vyhledanou hvězdičku.
Hra je samozřejmě založena na ubývání energie a každá jedna hra vás stojí dvacet kousků. V jednom tahu tak zvládnete pár her a budete muset čekat. Na druhou stranu je tu relativně dobře zvládnutý systém bonusové energie. Za pravidelné hraní každý den budete získávat objekty na doplnění energie, navíc se můžete vracet na staré scenerie již vyřešených případů a plnit je na další hvězdy, za které si koupíte další energetické balíčky (ano, hvězdy jsou v rámci případů nepřevoditelné). Nemluvě o možnosti zaslání ze strany vašich přátel.
Kumpáni z fejsu se nepřímo uplatní i při hledání skrytých předmětů, kdy vaši spoluhráči disponují možností nápovědy.
Celkově je hratelnost po této stránce vysoká. Pro co nejlepší skóre a tím pádem zisk zkušeností a peněz, musíte být jednak co nejrychlejší v hledání, jednak mít dostatečné combo v návaznosti a také je fajn nevyužít žádnou nápovědu. Když už jste přece jen v koncích, „hint“ se postupně doplňuje a navíc je možnost nechat si konkrétní předmět odkrýt, tím, že na něho najedete.
Za peníze si lze zakoupit bonus ke hraní nebo předměty oblečení a vzhledu pro vašeho policistu- avatara. Rozhodně jedna z těch povedenějších „hidden-objects-games“, hlavně díky propracovanosti a krvavým scenériím, na kterých ony předměty hledáte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Pavel | 23.06.23 v 19:30

hra na face nejde

Kalousek100

Kalousek100 | 30.05.20 v 00:25

Super

Laugher

Laugher | 12.07.16 v 20:35

Hratelná

DanBlakk | 06.08.15 v 22:42

Kde se spouští ? :D

hajzlos

hajzlos | 27.07.15 v 15:10

podle komentářů to vypadá že by hra mohla být fajn

jurcatko

jurcatko | 14.03.15 v 21:01

na tuhle hru mě pozvalo několik přátel,budu muset vyzkoušet

CIml Jiří | 02.03.14 v 20:52

Pod jmene Ciml Jiří hledám parťáky - jako obrazek mam famfana z letohradek

Eli | 22.02.14 v 19:36

pro odemčení dalšího případu (3.) potřebuju vyjádření od tří přátel, nikoho jsem tam ale v průběhu hry nepřizvala a teď mi to nejde nijak udělat.. poradí mi někdo?

Werča Łox | 20.09.13 v 17:12

Jak se posílá energie :D ;) ?

sima | 04.09.13 v 21:29

chytlavá hra ...super doporučuju

lilien13 | 01.09.13 v 20:41

ahoj nejde mi pustit poradíš?

Lolita | 31.07.13 v 13:11

Partner je na hře závislý :-(

Martin-Kovanda

Martin-Kovanda | 14.07.13 v 18:10

hrál jsem jí a dobrá


galerie

Criminal Case Criminal Case Criminal Case Criminal Case Criminal Case Criminal Case Criminal Case Criminal Case Criminal Case