recenze

Better Than You

Better Than You

Better Than You je hrou opravdu pro soutěživé jedince, kteří touží po porovnávání výsledků nejen mezi sebou a svými přáteli, ale také v celosvětovém měřítku. Tak co, jak se popasujete se setem miniher a jaké pozice s výsledným skóre dosáhnete?
Jde se rovnou soutěžit. Jedna hra se skládá vždy ze čtyř odlišných disciplín, přičemž nové se vám odemykají s dosažením vyšších levelů a poději si danou skladbu můžete vybrat podle toho, v čem jste dobří, a co vám jde nejlíp. Dílčí disciplíny jsou rozděleny do čtyř oblastí – akce, logika, analýza, „běžné“, což zní podle názvu možná děsivě, ale vždy se tam skrývá zábavná a v principu jednoduchá minihra. V první řadě tu je nějaké rychlé otvírání košů na padající ovoce, otáčení barevných destiček, spojování světel a, mnou dosti neoblíbené, počítání.
V každé kategorii máte časový limit, v němž se snažíte nahrát co nejvíce bodů. Po absolvování všech čtyř oddílů se vše vyhodnotí, vy dostanete ranec zkušeností a budete zařazeni do tabulky na aktuální pozici.
Kromě hlavní náplně je tu i položka challenge,v níž se snažíte plnit konkrétní výzvy („seber tolik a tolik rajčat v časovém limitu“) opět odměnou za zkušenosti.
Každá započatá výzva nebo set her vás stojí energii, která ale není žádný problém. Ono upřímně řečeno je to do jisté míry náročné se soustředit, myslet, počítat z hlavy dvojciferná čísla apod., takže si po sobě hodíte jen pár her a pak mentální odpočinek.

Co se mi nelíbí, je možnost nákupu boosterů ve formě přídatných sekund, možností chybovat a tak dále. Je to záležitost mikroplateb a obávám se, aby platící hráči nebyli extrémně zvýhodnění. Přece jen víc vteřin znamená větší skóre. Pokud jste ale soutěživé typy, máte několik podobně zaměřených přátel, je toto výborná možnost (možná i přátelského) soupeření.

Dobrým motivačním faktorem je možnost odemknout nové minihry a výzvy pro sólo hraní a přehled statistik také není špatný. Přesto bych uvítal nějaké detailněji zpracované výsledky.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

assaly

assaly | 17.10.16 v 19:44

já asi taky

hajzlos

hajzlos | 27.07.15 v 15:12

jdu zkusit


galerie

Better Than You Better Than You Better Than You Better Than You Better Than You Better Than You Better Than You