recenze

Ballisto

Ballisto

Střílejte kuličky, trefujte vyznačené body a rozkrývejte příběh dvojice robotů. Překážky však na sebe nenechají dlouho čekat, takže přemýšlejte a miřte opravdu přesně.
Ballisto před vás postaví úkol přesného míření, odhadu a do jisté míry i náhody. V této hře ovládáte dělo, se kterým míříte a následně střílíte kuličky, zpravidla po jedné, přičemž vaším cílem je trefit všechny červeně vyznačené body. Střeliva je pochopitelně omezené množství, takže se vyplatí přemýšlet a trochu taktizovat, co a kdy si můžete dovolit. Poměrně jednoduchá náplň, nicméně všechny komplikace vycházejí z toho, že každá úroveň je vyřešena s rozmanitými tvary a překážkami, které nejdříve musíte trefit (přímo nebo nějakým odrazem), abyste si otevřeli cestu k červenému bodu. Poměrně snadno se stane, že level ukončíte poslední přesnou ranou nebo že trefíte pohyblivý kotel, který vám přidá bonusový balónek. Je zde i trocha adrenalinu.
Za peníze lze nakupovat bonusy a vylepšení, ale musíte si je odemknout až dosažením příslušného levelu. Ballisto je do značné míry zajímavá hra, která je založena na odrazech a fyzikálním principu, navíc zabalena do příběhu. Mínusem je určitá možnost náhody a nemožnost ovlivnit pohyb balónku po výstřelu z děla.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Kalousek100

Kalousek100 | 30.05.20 v 00:25

Perfektní

janice11

janice11 | 08.07.16 v 07:20

nenačetla se mi.

Laugher

Laugher | 08.07.16 v 01:38

Kuličky

hajzlos

hajzlos | 27.07.15 v 15:09

fajn hra


galerie

Ballisto Ballisto Ballisto Ballisto Ballisto Ballisto