recenze

Rubber Tacos

Rubber Tacos

Tato rodinka si ujíždí na chilli papričkách, ale když jim je jedna mlsná potvora sebere, vydávají se je sebrat. Čeká vás spousta skákání, přesného míření, otáčení a posouvání objektů.
Jiná hra na Facebooku než farmaření, stavění domečků a kdoví čeho ještě. V této hře jdete úroveň za úrovní a snažíte se dopadnout na pevnou plošinku znamenající cíl. Za tímto účelem musíte však nejprve vyřešit hrací plochu. Na té se vyskytují všemožné objekty, s nimiž můžete pohybovat, posouvat je a naklánět. Jde o to natočit vše tak, abyste se následujícími odrazy dostali k cíli a nespadli mimo, nebo se nenabodli na nějakou tu překážku.
Překážky jsou jak pohyblivé, tak statické, a proto je na přesné úhly kladen velký důraz.

Po této složce musíte vaši postavičku vystřelit – klasický aspekt přesného směru a dostatečné síly. Poté už jen sledujete, jestli vám to všechno vyjde.

Vstup do každého levelu vás stojí energii a na splnění kola máte šest pokusů. Energie se doplňuje pomalu, ale naštěstí se lze zabavit i dalšími věcmi. Tou první je tvorba vlastních levelů. Toto se ve Facebook titulech moc nevidí, takže kreativní jedinci mají o zábavu postaráno. Pokud se chcete jen bavit, tak můžete vyzkoušet levely vytvořené jinými hráči a ohodnotit je. To je docela podstatná složka, jelikož právě srdíčka vám odemknou další postup v hlavní hře.

Standard v podobě spotřeby energie, pomalejšího doplňování a nutnosti přátel k odemykání nových levelů je osvěžován zábavným herním principem, možností stavět vlastní úrovně nebo hrát úrovně jiných. Nechybí ani pár power-upů pro přesné nebo efektivnější skoky.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 21.02.15 v 09:39

tvrdý či měkký dopad?


galerie

Rubber Tacos Rubber Tacos Rubber Tacos Rubber Tacos Rubber Tacos

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce