recenze

Jetpack Joyride

Jetpack Joyride

Jak daleko se dokážete dostat, pokud máte na zádech připevněný jetpack? Běh na dlouhou trať se spoustou zábavy a nebezpečných situací, které budete muset překonat v rychlém tempu.
Pokud hledáte na Facebooku nenáročnou zábavu, mohl by být tento kousek tím pravým. Žádná energie, žádné budování, prostě jen ovládáte chlapíka, který má na zádech jetpack a snaží se dostat, co nejdál to půjde.

Jednoduché, ale chytlavé. Jednoduché proto, že mačkáte jedno myšítko (případně mezerník) pro ovládání vašeho jetpacku, čímž kličkujete mezi překážkami v podobě laserů, raket a elektrických plotů. Postupem času se už tak slušné tempo hry ještě o něco zvýší a vy budete mít stále co dělat.
Chytlavé to je z toho důvodu, že cestou sbíráte všelijaké bonusy pro další hraní nebo následující fázi hry, ke které se ještě dostanu. Můžete sebrat speciální vehikly s určitými vlastnostmi a navíc při zásahu nepřijdete o život. Dále jsou zde „spin coins“, za které si můžete po skončení vytočit pěkné ceny do další hry, nový život, nebo je rovnou směnit za peníze. Mimochodem, peníze jsou rovněž důležitou složkou hry. Během cesty se jich snažte nasbírat co nejvíc. Za finance si v obchodě nakupujete všelijaké vybavení. A že je z čeho vybírat. Kromě obvyklých bonusů, které se spotřebovávají v následující hře, nechybí obleky, upgrady vozidel či speciální přístroje, které si dáte do výbavy a máte ji k dispozici po celou dobu. Nevýhodou je jejich poměrně vysoká cena, takže si na ty lepší kousky budete muset šetřit. Na druhou stranu lze plnit mise a achievementy a slušně si přivydělat.

Rád jsem zase sáhl po něčem jiném než je pěstování brambor nebo budování nejlepšího města na světě, ale stereotypu se člověk neubrání. Vysoké ceny zboží znamenají, že musíte hrát často, čímž se hra vzhledem ke své jednoduché náplni ve stylu „utíkej Foreste“ může začít brzy zajídat. Na druhou stranu nejste omezeni energií ani přáteli.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Laugher

Laugher | 06.09.17 v 23:46

Jednoduchá

Honza | 08.11.14 v 11:24

Nej n světě +4

adam | 27.09.14 v 20:17

havra spar

filip | 12.07.13 v 12:48

dobra


galerie

Jetpack Joyride Jetpack Joyride Jetpack Joyride Jetpack Joyride Jetpack Joyride Jetpack Joyride Jetpack Joyride