recenze

Bubble Color World

Bubble Color World

Jedna minuta na zničení co největšího množství barevných bublin a opětovné zbarvení celého světa. Tedy, není to snadný úkol, ale pusťte se do toho a v duelu můžete porazit i vaše přátele. Skill hra stavějící na velmi populárním stylu.
Bubliny naplněné barvou se vznášejí všude kolem a na vás je, abyste je likvidovali. Myší pohybujete po hrací ploše a už to všude barevně stříká. V každém kole musíte nahrát určité skóre, a tak se budete mít co ohánět. Poslouží vám i pár power-upů, jako například zpomalení tempa, odrážecí obláček nebo bubliny s písmeny, ze kterých když seskládáte slovo bonus, na konci hry získáte „překvapivě“ bodový bonus.
Na řádění, sekání a píchání do bublin máte limit jedné minuty a při neúspěchu (tedy nesplnění bodů v časovém limitu) ztrácíte život. Tato obdoba energie se doplňuje pomalu, nicméně si myslím, že je to dostačující. To je část singleplayerová, ve které jdete kolo za kolem a snažíte se obarvit celý šedý svět a najít další kočičí příslušníky.
Dále je tu část multiplayerová, v níž vám bude nalezen soupeř a jde o to, abyste ničili bubliny svojí barvy. Případně lze vyzvat i vaše přátele, kteří tuto gamesu hrají.
Získané peníze slouží na nákup bonusů, které vám mají ulehčit hraní. Takových pět vteřin navíc k časovému limitu už se může hodit a ovlivnit dosažené skóre. Abyste to neměli zase tak snadné (jakože to s přibývajícími koly rozhodně snadné nebude), kromě bublin se ve vzduchu objevuje i kyselina, která naopak body ubírá. Co se týče multiplayerové části, tak likvidací soupeřových bublin samozřejmě přidáváte body jemu. Rychlé tempo a oblíbený princip známý například z „Fruint Ninja“ titulů, kdy se sekalo ovoce, dokáže zaujmout.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 03.01.15 v 11:44

zajímavé :)


galerie

Bubble Color World Bubble Color World Bubble Color World Bubble Color World Bubble Color World Bubble Color World