recenze

Fruit Ninja Frenzy

Fruit Ninja Frenzy

Pecková hra z iPhonů se dočkala také své Facebook verze a pecka je to pořád stejná. Rozsekejte jak hromady šťavnatého ovoce, tak vaše kamarády v tabulce skóre. Takže jediná otázka zní, kolik ovoce dokážete seknout za jednu minutu? Hrajte hned!
Tolik ovoce a tak málo času. Máte pouhých šedesát vteřin, abyste létající kusy jablek, hrušek, jahod, melounů a dalších druhů tahem myši rozsekli a získali tak body na vaše konto. Ohánět se budete parádně, k ničemu jinému vám hra vzhledem k tempu ani prostor nedá. K zisku bodíků tu jsou různá comba a především různé bonusy.

Bonusy představují letící banány. Některé zpomalí čas, respektive pohyb ovoce, další vás zase zasype třeba pěknou haldou ananasů a nechybí ani zdvojnásobování bodů. Z těch nepříjemných věcí je to bomba, která vám jednak sebere body, jednak ruší některý ze speciálních stavů.
Po každém kole sesbíráte body a ovocnou šťávu, za kterou si můžete koupit další bonusy ve smyslu extra času nebo přídatného bonusu.

Pokud jde o další nákupy, ty jsou zprostředkovány spíše přes mikroplatby, ale to mi úplně nevadí. Hra obsahuje spoustu achievementů, které když splníte, nějaké hvězdy dostanete. Právě toto je aspekt, který tu působí jako výborný motivační faktor (tedy kromě beatnutí skóre vašich přátel) a i vy si budete moci pořídit nějakou tu speciální čepel na sekání. Na energii nebo počet pokusů se tu nehraje, takže hrajte, sekejte a zase hrajte. Rychlá a pohodová oddechovka.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Laugher

Laugher | 15.06.15 v 01:32

Já taky.

kokosmen265

kokosmen265 | 14.01.15 v 07:05

tuhle mám rád

Anonym | 16.02.12 v 19:56

Nevite prosim nekdo jak na medaili So close ???


galerie

Fruit Ninja Frenzy Fruit Ninja Frenzy Fruit Ninja Frenzy Fruit Ninja Frenzy Fruit Ninja Frenzy Fruit Ninja Frenzy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce