článek

Lost Valley

Lost Valley

Jeden náš čtenář, Falador, se rozhodl vám napsat návod na vynikající, leč v některých místech obtížnou Lost Valley. Jelikož se pod recenzí vyskytuje hodně příspěvků s žádostí o pomoc, jistě uvítáte Faladorův postup. Pokud jste toto výborné RPGčko ještě nehráli, nyní přichází ten správný čas. Ale nyní již přejděme k poznámkám, radám a samotnému návodu.

  • Návod používejte spíše jako pomůcku, když se zaseknete na mrtvém bodě

  • Není tam popisováno, jak zabít každého BOSSe.

  • Nejsou tam popisovány dungeony (pouze sektory; počítám, že nejste úplně blbí a taky že něco umíte sami).

  • Je to psáno spíš bodově (udělej tohle, dojdi tam, apod.).


  • Doufám, že tam nejsou žádné chyby a kdyby jo, ozvěte se na
    mail (Falador@seznam.cz).

  • Gramaticky a stylisticky upravil Radek Tomášek (artman@freegame.cz).

  • Podrobnosti můžete najít i v naší recenzi.






Přehled VŠECH MAP (sektory)



(FF20), (FF12), (Y19), (Z14), (U19), (Q26), (M17), (J17), (L26), (O37), (AA6), (U6), (J1), (U30), (L4), (BB29), (FF24), (W26), (F1), (C18), (C22), (F31)


Po úvodním dungeonu se vydejte na severovýchod do sektrou DD21, kde zabijete kyklopa a získáte PRVNÍ (RED) KRYSTAL. Po zabití se vám ukáže menší intro, že se vám otevřela cesta z poušte a taky dál do pouště. Když půjdete dál do pouště, tak zjistíte, že je tam propast. Musíte se vrátit a najít GOLD MEDAL, abyste prešli přes propast. GOLD MEDAL je v sektoru (W15). Jak budete postupovat dal v poušti, tak tam najdete LONG SWORD (EE14) za 500 gp. Jděte ješte pro BRONZE ARMOR (FF15). Až ho nakoupíte, tak hurá do chrámu (CC12) pro DRUHÝ (GREEN) KRYSTAL. Pozor, mějte alespoň třetí level, jinak nemáte téměř vůbec žádnou šanci v dungeonu uspět. Po splnění dungeonu pokračujte dále do sektoru (V13), kde koupíte HOLY MANTLE za 750 gp. Po sebrání HOLY MANTLE můžete jít na hřbitov a to konkrétně do sektoru (Z24), kde musíte praštit do hrobu v tomhle pořadí: 43162.


Hroby se počítají proti směru hodinových ručiček. Získáte kouzlo FIREBALL na pálení suchých stromů. S kouzlem si můžete dojít do sektoru (Z20) pro BRONZE SHIELD. Nyní můžete pro další krystal. Prozkoumávejte dál hřbitov a najděte tam suchý strom > spalte ho a za ním je ve vedlejším sektoru dungeon s LIGHT BLUE KRYSTAL (Y27) Poté jděte na západ okolo jezera a vypalte strom (X15) a pokračujte po pláži. Tam dojděte k místu, kde je taková šipka z hvězdiček na zemi (AA13). Zůstaňte několik vteřin stát uprostřed hvězdiček na místě a keře před váma zmizí a můžete pokračovat dál v cestě. Cestou narazíte ješte na jednu překážku a to je kámen, proto do něj mlaťte a posílejte firebally a zničíte ho. Abyste získali GORGON AMULET (DD9), tak musíte zabít potvoru v sektoru (FF9). Se čtvrtým levelem ji máte bez problemu :-) S GORGON AMULET se dostanete přes dvě sochy v sektoru (V18) a můžete pokračovat v další části LOST VALLEY.


STAV: 1,5hod, 5,8k expu, 3,5k zlata



V další části se dozvíte, že musíte posbírat tři mith (mithrilove) věci. Tak tam běhejte a první z nich (štít za 2000gp) najdete v sektoru (R23). Zjistíte také, že je tam muž (U23), který je očarován zlým duchem (T19). Ducha najdete podle tří stromů (R18, Q23, T20). Po zničení třetího stromu zabíjte démona u jezírka (T19). Až ho zabijete, tak jděte za týpkem (U23) a ten vám da CLAWS (drápy - s těma můžete vylézt nahoru do skal). Takže s drápama dojděte na začátečnickou poušť a v sektoru (EE21) nakupte MITH ARMOR za 2000gp. Můžete také ještě dokoupit třetí mith věc - MITH SWORD (V17) za 2000gp. Teď se třemi mith předměty můžete projít jeskyni v sektoru (S23). Až projdete jeskyní, vydejte se do sektoru (R28) a tam uvidíte kámen, tak do něj třikrát bouchete z východu a třikrát z jihu a otevřou se vám tajné dveře, které jsou v sektoru (U28).


Až uděláte dungeon, tak uvidíte malé intro, jak zmizí šneci, co blokovali cestu, jak jste si SAMOZŘEJME všimli a ješte dostanete dalši BROWN KRYSTAL. Při prohledávání zjistíte, že toho týpka ze sektoru (O22) děsí socha v LOST CEMENTARY (Faly: Já se tady neorientuju, kde co je, takže je to fuk, ale pak vám řeknu sektor a dojděte si tam). Ten duch je tedy v sektoru (J21) a musíte mlátit do toho náhrobku a přitom vysílat firebally a trefovat ducha, který nesmí zmizet. Po zničení ducha jděte do sektoru (P19), kde se nachází ta socha (z Lost Cementary), co děsí týpka v sektoru (O22), takže tam dojděte. Ten vás odmění DRUHÝM KOUZLEM WHIRLWIND. S tímto kouzlem se dostanete do dungeonu (R15), kde získáte další YELLOW KRYSTAL. Poté jděte do sektoru (V16). V něm si stoupněte doprostřed špalku a použijte ho. Otevřou se vám tajné dveře, kde získáte FUR MANTLE. Nyní můžete jít do OIKOS FROZEN LAND. Jednoduší vstup je v sektoru (N28). Při prozkoumávaní si ale dejte pozor v sektoru (S30). Stoupněte si na místo mezi kameny a odtuď zabíjte létajíci kouli. Keře, které vím bránily v cestěm, zmizí (když to nepůjde, tak zkuste na několik vteřin zůstat stát na místě). Dále se dozvíte o prstenu, který ničí skály, ALE potřebujete najít čtyři přátele, prodávající dotyčný prsten. Mezitím tam najdete MEČ DEFENDER (L28) za 20K gp a jestě můžete jít pro SILVER ARMOR (M32). Stojí 20K gp (později, až budete mít STONE BREAKER RING, tak si můžete koupit ještě SILVER SHIELD za 15k gp v sektoru (EE17)) ALE POZOR, ŠETŘETE SI PENÍZE NA STONE BREAKER RING, který stojí 25K gp, tak abyste neměli 3k gp a zjistili, že nemáte na prsten. To by vás krásně zdrželo.


Takže ty čtyři přátele jsou v těchto sektorech (Q34, L35, L37, Q31). Projděte je přesně v tom pořadí, jak jsou napsaný a až oběhnete tyhle čtyři maníky, vraťte se zpět do sektoru (AA17), kde nakupte STONE BREAKER RING za 25K gp. S prstenem teď můžete ničit skály :-) a můžete si s ním dojít pro další krystal. GREY KRYSTAL se nachází v sektoru (P37), po dokončení dungeonu se vám ještě objeví menší intro, kde praskne ledová skála v sektoru (L25). Tam se taky vydejte. Narazíte tam na takové ruce a ještě GORGOYLES (takové černé létající obludy s bičem). Zabte jich deset a oni zmizí. Potom pokračujte dál v cestě až do sektoru (M22), kde koupíte AQUA BOOTS za 1gp :-) S AQUA BOOTS můžete chodit po vodě, takže se teď naběháte dost po mapě :-/. Nejprve si doběhněte pro kouzlo ICE MAGIC do sektoru (P31). Poté se vypravte do sektoru (W23) pro YELLOW FRUIT (to je dobré proti motýlům, kterým chutná). Nyní se vám uplatní to ovoce. Dojděte do sektoru (V1), kde se k vám přidá malý motýlek, kterého doveďte do sektoru (W5) k malé masožravé kytce. Ta sežere motýlka, uhne a zpřístupní se malý otvor, ve kterém je OLD BOOK, jež vám pomůže dorozumět se ve FEIL MOUNTAINS. Při prozkoumávaní se dozvíte, že chlápka (X3) děsí VELKÁ MASOŽRAVÁ KYTKA na vrcholu hory (Y2). Abyste mohli jít na tu velkou kytku, musíte nejdříve jít za maníkem (BB1), který vás postříká nějakým parfémem a pak už bez obav jděte zabít tu kytku (má jen 2k hp). Po jejím zabití jděte za týpkem do (X3) a ten vám dá WILL HELMET (s helmout projděte proti BLACK LOTUSUM. Dále projděte přes black lotusy (EE5) a pokračujte do sektoru (DD1, FF5, AA7, BB4) ve stanoveném pořadí. Budou tam takové kamenné dlaždice, které vždy přejděte. Jakmile přejdete poslední, otevře se v tom samém sektoru cesta na jich (CC4), kde je starodávná jeskyně, skrývající TURQOUISE KRYSTAL. Poté si můžete doběhnout do sektoru (J16) pro SWAMP BOOTS (dřivě to nejde, protože je tam týpek, který chce vidět tyrkysovej krystal).


Se SWAMP BOOTS můžete do bažin, takže utíkejte do (EE23), kde je dungeon. V něm zabíjte šneka a projděte dovnitř a vylezete jiným otvorem, kterým projděte do (EE24) a tam bouchejte okolo sebe nebo použijte WHIRLWIND, dokud neuslyšíte ten zvuk, že se někde něco otevřelo. Až to uslyšíte, tak vyrazte do (FF25), kde vám týpek řekne, že vám vykouzlí kouzlo pro otevření GROG VALLEY. To je v sektoru (AA25). Tam vyběhněte doprava (je tam cesta, která tam předtím nebyla). Na konci té cesty se vydejte na jih (na sever nemůžete) a tam zjistíte, že čaroděj začaroval cestu dál na západ a musíte ho tak najít >>> jděte do (CC35) a tam v dungeonu zabíjte WATCHERa a čaroděje (v sektoru FF37) jděte poprosit, aby pozůstatky WATCHERA ostranil. Jenže ten vám řekne, že nejdříve musíte zabít bosse duchů v sektoru (AA30). Dojděte tam a najdete tam kus hlíny. Neváhejte ani sekundu a směle do ní zabodněte svůj meč a otevřou se vám dveře k BOSSákovi. Poté se vraťte za čarodějem a ten vám umožní jit dále na východ v sektoru (DD34). Pak už si jen můzete dojít pro VISIBILITY RING do sektrou (BB33) za 50K gp.


STAV: 7hod 51min, 146,5K expu, 61K zlata



Poté tedy jděte do sektoru (S14), (W8) a do sektoru (W1) pro PLATINUM SHIELD za 60K gp. S tímto štítem přejděte přes dvě sochy v sektoru (T8). Dozvíte se o mocném meči JUSTICE SWORD (může vám ho ukovat jedině muž v sektoru X27, ale potřebuje deset částí latinia). Latinium vypádavá z přišer v sektorech (Q11, R11). Jakmile nasbíráte všech deset částí, dojděte si pro meč (X27). S mečem si dojděte do sektoru (Y16), kde se v dungeonu střetnete s netopýrem. Zabte ho a dostanete 100K expu a 500K zlata. Kdo by to nechtěl ??? Potom v sektoru (Q7) zabíjte brouky a pokračujte na východ, právě se vám tam otevřela cesta. Dále se dozvíte o třech krystalech, jež vám blokují cestu. Musíte se jich tedy zbavit. Choďte mezi třemi sektory (P2, U3, O2) a do žlutého krystalu vždy pošlete FIREBALL, do šedého ICE MAGIC a do červeného praštěte MEČEM. (PS: Jsou to ty sektory jak jste je měli projít (S14), (W8) tam to je napsané, takže by vam to mělo samotným dojít). Takhle to praktikujte dokud ty tři krystaly, co blokují cestu nezmizí. Jděte nyní do sektoru (K1), kde je skrytý dungeon a v něm BOSS, kterého opět zabte a pokračujte dále až do sektoru (K2), kde nakupte TELEPORT STONE za 80K gp. Pak už doplňte sadu výzbroje a doběhněte si pro PLATINUM ARMOR do začátečnické poušte (CC22), kde ho můžete sehnat za 60K gp. Vraťte se opět do sektoru (AA25) a pokračujte na východ. Na konci ale tentokrát nepůjdete na jih, ale na sever. Tam narazíte na čtyři sochy (W37, T30, Z30, W29). Všechny otočte tak, aby směřovaly do jednoho bodu, ale nesmíte u toho UMŘÍT! Až to uděláte a otočíte tou poslední, tak uslyšíte ten zvuk jako když se něco otevřelo, SPRÁVNĚ. Jděte do sektoru (W30) a tam vám chlapík řekne o REVEAL MIRROR (120K gp), že je v nejzápadnější části LOST CEMENTARY, tedy v sektoru (Z25). Poté si můžete dojít do sektoru (Z34) pro ASCENT BOOTS za 150k.


STAV: 10hod 39min, 549K expu, 28K zlata



S ASCENT BOOTS můžete do Syn Lands, vchod je (O15). V (L14) zabíjte třicet hadů a dozvíte se tam od jednoho maníka, že je poblíž obluda (J14), která používá healing spell a o orbu, který ho dokáže zrušit. Dozvíte se, že ORB se skrýva v sektoru (O12) a musíte praštit pětkrát do stromu. Jděte zabít obludu do sektoru (J14). Poté tam nezapomeňte zmáčknout páku, která vám otevře přístup k prvnímu ze tří ostrovů. Jděte do sektoru (L7) a zabíjte kanibala. Za kanibalem je dál v dungeonu páka, tak ji přepněte. Jděte do (K10) a zabíjte tarantuly a poté jděte do (M7), zabíjte čaroděje a znovu se vraťte do (K10) a zabte gabjie > dostanete LIGHT GREEN CRYSTAL. Otevřou se vám dveře na severu.


Málem bych zapomněl, vraťte se do sektoru (BB26). Narazíte tam na dungeon a na ORANGE CRYSTAL.


Zpět ale k těm dveřím na severu. Dozvíte se o průhledných stěnách v písku, o mořském muži v jezírku, apod. Takže dojděte si do F4 (pak E5,E4,E6) a zabíjte tam celkem čtyřikrát drtiče písku. V sektoru (H4) vam pak chlapík řekne, kde najdete jeho přítele, který má COOL MANTLE. Je to na osách dvou pilířů v poušti, od jednoho jděte přímo po přímce na jih a podle druhého jděte na západ. V sektoru (F4) se vám pak tyto dvě přímky střetnou a počkejte tam tak šest sekund a objeví se vám, že si můžete zakoupit COOL MANTLE za 200K gp. Pomocí COOL MANTLE pak můžete přenášet pachy, tak si dojděte do sektoru (I7) pro pach a s ním dojděte až do (F9), kde zabte vodního mužíka. Poté se vydejte do sektoru (H6). Objevíte se v sektoru (D13), kde okolo sebe máchejte mečem, dokud nezmizí horní stěna. Jděte do (C14) a tam pomocí meče došťouchejte balvan na malý kámen a pak tím proběhněte. Otevřou se vám dvě cesty.


Jedna je k válečnikovi, ale potřebujete SUN OF PEDDANT (nebo tak nějak), abyste s ním mohli bojovat. V LAVA FIELDS si můžete dojít pro KOMPAS za 250K gp, díky kterému se můžete orientovat v nejzápadnější části severní pouště, začínající v (F2). Můžete si doběhnout do (A1) pro PINK CRYSTAL. Poté co zabijete BOSSe, který ho má, tak se vám v zápětí odkryje skrytá místnost v (H1), kde za 250K gp nmůžete koupit LAVA BOOTS. Potřebujete SUN PEDANT a ten je v sektoru (I11). Jakmile ho získaté, jděte si zabojovat s bojovníkem slunce do (B14). Po jeho zabití dostanete další PEDANT, tak moc neotálejte a jděte k poslední soše válečníka do (E9). Od nej dostanete RECOVERY MAGIC. S tímto kouzlem jděte do (I16). Dostanete se do sektoru (I17). Tam zničte velkou hráz FATALLED BLOBS a přes další hromadu (teď uz zmizi) se dostanete dále. Pokračujte tedy v cestě a v sektoru (A19) si můžete koupit CRIMSON ARMOR za 200K gp, CRIMSON SHIELD za 200K gp (A15), CHAOS BLADE (A23) za 200K gp. Dozvíte se tam o jeskyni plné jedu. Musíte si tedy sehnat protijed, který vám připravý typek v (A27). Požaduje ovšem čtyřicet herbů. Vypravte se tedy do sekotrů (D20-22, E20-22). Se čtyřiceti herbama se vraťte za týpkem a ten vám věnuje medicínu. Nyní už můžete bez obav projít zkrz dungeon plného jedu (E25) a pak hurá na TSUKIHO, posledního ze tři hrdinů. Po jeho zabití dostanete PURPLE CRYSTAL a otevře se vám cesta v sektoru (C20). Tam se teleportujete do (F20). Pak už zbývá jen LAVA CAVE (G22), kde leží WHITE CRYSTAL.


STAV: 17hod 16min, 5019K expu, 3258K zlata



SKVĚLE, máte 12 KRYSTALŮ. Můžete tedy jít do poslední části mapy! Jděte tedy zpět do Forbidden lands (J28), poté se vydejte do (F33) pro NORTH STAR SWORD za 700K gp (počkejte pár vteřin před sloupem). Jděte zabít prvního BOSSe ze tří, abyste se dostali do finále. Je v sektoru (A32) OMEGA BEAST a hned zároveň ve vedlejším sektoru WIND MANTLE (A31), které jste tolik potřebovali abyste prešli přes sektor (B34) a dostali se k nápovědě, jak získat AEGIS ARMOR za 800K gp, které je v sektoru (K37) a musíte tam praštit desetkrát do kamene. Potom pomocí WIND MANTLE můžete přejít ještě přes sektor (H31) a tam také jděte přímo pro brnění a vaše další kroky pak nasměrujte do sektoru (E35). TAM JE PRO VÁS PRAKTICKY NEJDŮLEŽITĚJŠÍ VĚC NA PORAŽENÍ ZERA A TO KOUZLO ANGEL STRIKE. V sektoru (A33) koupíte AEGIS SHIELD za 2000K gp (2 mil). S ním můžete na druhého BOSSe do sektoru. Po jeho zabití si doběhněte pro DIVINER WAND za 5000K gp (5mil) do sektoru (A37) a hurá na třetího bosse. Nejprve jděte do sektoru (F37). Odtamtud vás víla pošle do sektoru (K35), odkud budete teleportování do sektoru (K34) za třetím BOSSem. Uvidíte malé intro, jak se vám otevřela brána v sektoru (F28); jděte tam.


>>>A KONEČNĚ NÁSLEDUJE FINÁLNÍ SOUBOJ V SEKTORU (A28), KDE NAJDETE ZERA<<<


STAV: 18hod 36min, 9999K expu, 5469K zlata, LVL 20



Po dohraní se vám objeví intro, kde se ve stručnosti dozvíte, co se nového událo ve světě, že Zero zničil i vaší zem, atp. Král vám ale dal postavit sochu, takže si vás všichni budou pamatovat navždy. Poté už jen následuje přehlídka všech nestvůr, se kterýma jste se utkali (je tam tabulka).


A to je asi tak všechno. Doufám, že jste tento návod používali jen minimálně a snažili se sami a né jen jako LAMY jeli slovo od slova podle NÁVODU.




Falador

autor
/ Falador

Publikováno: 19.02.2005


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Kiba | 23.03.22 v 20:04

Tak už nic hotovo

Kiba | 23.03.22 v 14:43

Hraje boží ale pořád nevím jak otočit ty zatracený sochy abych získal ascent boots

phanka

phanka | 22.04.15 v 22:14

moc mi to nejde

antitalent | 09.06.13 v 15:45

Zdarete pls nevite co mam zmacknout aby uvidel ty sektory??? a jak koupit nejake veci diky za odpoved

Testament | 20.12.08 v 22:42

prosim vás nevíte jak mám zvičit ten strom aby z něj vyletěl ten duch potom se ma objěvit nějakej čaroděj předem dík za odpověď

JJF | 23.07.08 v 19:38

To Cobyck:Já s tím taky měl problémy,ale jak je tam u těch dveří ta potvora tak tam poblíž je schovaný žebřík. Taky jsem to nepochopil.Proč to není označený.

Cobyck | 23.09.07 v 12:55

kdyžtak písněte na mail ještě jednou dík

Cobyck | 23.09.07 v 12:54

please poradtě mi jak se mám dostat přes oranžový dveře v dungeonu v lokaci P37.Jsou to ty jak se tam nejdřív musí vylézt po rozbitý soše kvůli jedněm zavřenejm oranžovejm dveřím a pak ihned za nima jsou druhý a furt zavřený a já nevím jak je otevřít a z té místnosti není cesty zpět.Dopředu díky moc

igor | 01.07.07 v 21:24

Jo a chci se ještě zeptat na návod od Yaxe Balama skoušel jsm to ,ale mě se kurva vyma zala se mi celá hra a nezůstala potom ,ani tečka!!!!!!Nemá to prej kouzlo bla bla bla bla bla bla bla.

igor | 01.07.07 v 20:31

Nechápu jednu věc proč BOSS v dungeonu o tyrkysovej krystal měl neustále utok 20 i když jsem měl 500600 EXP čily 9 level.

kryta | 01.06.07 v 23:43

Lost Valley už sem dohrál a je to fakt super hra... a faledore dík za návod protože jinak bych se asi zasek hnedka ve forbien lands:-D

P_r@nk | 20.02.07 v 18:13

Pls potřebuji pomoct s údery do hrobů (Z24)....ani podle návodu mi to neprochází, a proto prosím o detailní návod, jak na ty zpropadené hroby... prosím.

Exitus | 04.10.06 v 10:43

staci strelit fireball do s pinace a on se rozbije

Sniper | 25.07.06 v 15:41

Milan: doporučuji ozkoušet různé kombinace sekání/feraball...

veverkazrzava | 15.07.06 v 07:47

prosím jsem nováček, co mám udělat, aby ta hra fungovala

Milan | 14.07.06 v 20:29

Nevim co mam udelat se spinacem v jeskyni na hrbitove jak se mam dostat k DEITEovi

Zabka | 20.06.06 v 00:28

nejde mi savovat. vi nekdo jak na to?

Pepo | 26.12.05 v 12:45

PLs nemuzu se dostat pres dungeon v lokaci (P37) nemuzu se dostat pres ten praskly spinac. Co mam udelat ?? Predem dik za radu.

silverwulf | 10.12.05 v 15:47

Ahoj, neví někdo jak se dostat do lokace O12 a kde je ten strom do ketrého se má 5x seknout? Jsem v Syn Lands a nevím si rady:(

jenik | 09.12.05 v 11:31

dobry uz sem na to prisel

Jenik | 08.12.05 v 11:55

Ahojdy, nevite nekdo jak mam otocit ty ctyri sochy, aby se mi otevrela jeskyne v sektoru W30?

ahmet | 06.12.05 v 14:06

counter+strice

Yax Balam | 21.10.05 v 11:21

Teď pro všechny, kteří se zasekli nebo je nebaví sbírání zkušeností. Hra si vytváří ve složce Windows několik souboru jmenují se: main, mazer, map, maped, mape a v souboru main si mužete přidat exp a gold a další nesmysly. Položka story udává jak daleko jste ve hře takže když někoho nedokážete zabít nebo něco nedokážete najít a máte všechno splněno, co k tomu vede, tak ji zvyšte o jedničku a voala jste na tom lepe, mužete tam měnit i zbroj a zbraně a štít. Jen chci říct, že když se budete vylepšovat často, tak hra ztratí své kouzlo.

ivana | 09.03.05 v 18:48

jestli se nepletu, tak vedle těch přepínačů se mění barva podlahy. tak když je stejná jako na přepínači tak na ni stoupni a postupuj stejně dál až se otevřou dveře.

sam | 08.03.05 v 09:27

Jsem v dungeonu(U28) kde jsem zabil grizzly a ted mam najít d:Snail jsou tam náký 2 přepínače(červený a modrý)nereagují domní vám se že asi Bug může mi někdo poradit prosím?

Mravenecnik | 23.02.05 v 21:44

Tato hra mě překvapila hlavně svým herním systémem jako takovým. Není to klasické Attack atp..Je to RPG se solidnímy prvky akce...starý dobrý DOS rpg...

Party boy | 22.02.05 v 15:51

PLs nemuzu se dostat pres dungeon v lokaci (P37) nemuzu se dostat pres ten praskly spinac. Co mam udelat ?? Predem dik za radu.

Dragoun | 20.02.05 v 14:10

SUPER NAVOD DIKY FALY!!!!! POTREBOVAL SEM SE HYBNOUT ALE UZ JE TO OK A ZASE BUDU HRAT PODLE SVYHO ALE VIM KAM SE PODIVAT DYZTAK

Hynek Žalčík | 20.02.05 v 11:46

Omlouvám se moc čtenářům, kterým se nelíbila verze článku, která vyšla v sobotu. Byla to pracovaní verze, která vyšla nedopatřením, samozřejmě jsme pro vás nyní přichystali snad již bezchybnou a stylisticky čitelný návod na hru Lost Valley. Takže, příjemné čtení!

PS - poděkovaní patří Faladorovi (hráči, který dohrál hru v rekordním čase) a Artmanovi (redaktorovi, jenž článek upravil)