recenze

Project Powder - snowboard uprostřed léta

Project Powder - snowboard uprostřed léta

Poměřte síly s nespočtem živých hráčů, soupeřte proti nim, nebo v týmu ve třech herních módech. Ukažte všem, kdo je na svahu nejlepší, dorazte do cíle první a shrábněte zkušenosti a peníze za umístění i za předvedené extrémní triky.


Úvodem

V tomto typu her není výjimkou registrace, a tak se i vy musíte zaregistrovat, aby vám vůbec bylo umožněno stáhnout klienta hru nainstalovat. Po proceduře se jednoduše přihlásíte dle zadaného e-mailu a hesla a svět snowboardingu je vám otevřen.





Na svazích bude zase rušno

Jedná o závodní hru, kde budete se zvoleným charakterem závodit po zasněžených, travnatých, či písčitých prostranstvích. Záleží jen na tom, do kterého módu se přihlásíte a jaká trať bude zvolena.





Herní módy

Hlavní náplň zde představuje jízda. A v ani jediném případě to nebude žádná vyhlídková jízda. První herní mód představuje klasický Race, tedy pěkně rychlý sešup dolů, přičemž záleží především na umístění. Druhý Battle obnáší jednak jízdu vpřed a jednak sbíráním zbraní likvidovat, respektive zpomalovat, své protivníky. Podle mého soudu dosti nevypočitatelná varianta závodů. Třetím do party je „Pokladnička“ (Coins), kdy svištění musíte doplňovat pořádným sběrem mincí různé hodnoty, a to i s tou zápornou. Kdo bude mít v cíli největší počet bodů – mincí – vyhrává. Jednoduché herní principy jsou neuvěřitelně návykové a zábavné. Není to jen rychlost a rozmanitost tratí, ale své dělá také hratelnost a ovládání. Výborná je možnost hrát v týmu, kdy se vaše osobní smůla při závodě může skrýt v precizní jízdu ostatních z týmu





Hratelnost alias SSX

Nemůžu si pomoci, ale Project Powder jako by byla vykradená verze legendární herní série SSX, což jsou rovněž šílené závody na snowboardu. Ovládání, pohyby, triky, dokonce i rozvržení herní obrazovky a způsob získávání boostu jsou totožné. Rozhodně to není špatné, a každý, kdo se s SSX setkal, nebude mít výhrady. Jen jsem se musel smířit s tím, že už jsem to někde viděl.

Bohatí a zkušení

Začínáte jako úplní truhlíci, zelenáči apod. je potřeba jezdit, abyste nejenom získávali zkušenosti, ale také peníze. Zkušenosti zvyšují vás dosavadní level a ten určuje, do jaké kategorie a mezi jaké hráče patříte.  Peníze jsou prostředkem pro nákup oblečení a dalších propriet. Důležité zjištění je takové, že váš outfit ovlivňuje jízdní vlastnosti a je časově omezen – v základu je to sedm dní, delší varianta je pak o poznání dražší





Triky

Není to jenom o tom dojet do cíle první. Musíte také provádět nejrůznější triky (a to zpravidla ve vzduchu). Skokánky, zábradlí, nebo jen obyčejný hrbol vás s výskokem dostane do výše a už je tu prostor pro nějaké luxusní saltíčko. Za provedené triky získáváte body, což se po dojezdu odrazí v porci zkušeností a peněz, a co je důležitější – zrychlení. Používejte toto zrychlení moudře.

Triky se musíte nejprve naučit. Slouží k tomu speciální sekce, takže se sem můžete vrhnout, třeba když všechny jízdy budou momentálně obsazené.  Základní triky jsou zpřístupněné hned, obtížnější a náročnější už vyžadují určitý dosažený level.  Takže musíte jít zase jezdit.





Tímto se uzavírá jakýsi koloběh, který jsem se pokusil popsat. Kvalitní 3D grafika, hratelnost a připojení na internet si samozřejmě žádá své místo na disku a určitou výkonnost počítače, což je asi tak jediné, co by potencionálního hráče mohlo odradit. Jakmile ale hru spustíte, určitě vás chytne. Osobně mě nějaký příběh, který hru doprovází nezajímá a nepřijde mi v tomto případě důležitý. Tak už na nic nečekejte a stahujte a jeďte.




diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

rudamika | 27.12.12 v 21:28

jak se to stahuje ?


galerie

Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta Project Powder - snowboard uprostřed léta

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce