článek

Sydney Treads the Catwalk

Sydney Treads the Catwalk

Nedávno vydaná oldschoolová adventurka vyprávějící příběh o jednom bezdomovci, si jistě zaslouží naši hlubší pozornost. A tak jsme připravili podrobný návod pro všechny zoufalé čtenáře.

Pokud jste čirou náhodou druhý díl série o ambiciózním vágusovi přehlédli, vydejte se na recenzi a seznamte se. Jistě nebudete litovat. Sydney Treads the Catwalk je velmi zábavná gamesa, které však některým čtenářům může způsobit problémy při řešení zapeklitých úkolů. Pokud vás něco trápí, stačí se podívat do návodu. Bavte se!



Business Corps



Po rozhovoru se šéfem opusťte místnost kliknutím (volbou pro chození) na rohož asi na středu pravé strany obrazovky. Cestou k další rohožce s nápisem welcome, na níž se přesunete na mapu, můžete klidně promluvit s Bipashou (sekretářka). Na mapě se přesuňte k budově Fashion Show, na obrazovce je k nalezení dole vpravo.








Fashion Show



Po zábavném rozhovoru dvou hlídačů s nimi promluvte a určitě se zeptejte, zda můžete show navštívit. Po tom, co vás jednoznačně odmítnou, nezbývá než se vydat do vašeho „domova“, tedy do lokace Syd's alley situované asi uprostřed mapy mezi dva domy.



Syd's Alley



Zde nejprve seberte balík, který možná na první pohled přehlédnete. Je nalevo od Sydovi popelnice. Poprvé musíte využít inventář. Použijte nůžky na balík a zjistíte, co v něm je. Nyní nezbývá než pokecat s kamarádem Terrencem, jenž spí ve svém kontejneru. Stačí na něj zaklepat a vzbudit ho. Poptejte se, jestli by nevěděl, jak se dostat na módní show a vyčerpejte i další možnosti. Po rozhovoru mu dejte kartu z inventáře a přejděte zpět do Business Corps k Bipashe.








Business Corps



Pokud jste s ní již promluvili, víte, že je smutná, jelikož se rozešla s přítelem Rajem. Slon od fanynky vašeho pořadu, který jste dostali v balíku, by ji mohl utišit. Následně vám poví více informací, co se stalo mezi ní a Rajem. Otevře se vám nová lokace, Raj's Diner, kde má onen výtečník spolu se sličnými hosteskami občerstvení. Najdete ho na výběžku zasahujícím do moře.



Raj's Diner



V občerstvení se klidně můžete pobavit pohledem na sličné hostesky, avšak hlavně nezapomeňte vzít prázdnou sklenici položenou na stole nalevo. Poté se přesuňte do další zajímavé lokace - Boxing Hall (nápis Gym na mapě snad nelze přehlédnout).








Boxing Hall



Promluvte s Melem, který vám sdělí, že vám pomůže jen, pokud mu domluvíte boxerskou bitvu v ringu. Vedle boxovacích pytlů seberte volné rukavice. Boxer v ringu se připravuje na zápas a k bitvě ho nyní nepřemluvíte. Stačí ho ale odstranit z bojiště tím, že mu třikrát přinesete sklenici s vodou (nutno naplnit v Business Corps u Bipashy ve fontánce) a on odejde na záchod. Soupeřem Melovi bude kulinář Raj!



Raj's Diner



Tomu stačí donést rukavice a sledovat videoscénku. Mel nyní svolí k tomu, že bude Terrence přenášet. Vraťte se na skok do Raj's Diner a zeptejte se sličné Melanie, kde je Raj. Nyní se na mapě objeví nemocnice.








Hospital



Omluvte se Rajovi. Seberte sirky a přesuňte se znovu na módní show, kam už máte volný přístup.



Fashion Show



Přestože se tam díky pomoci vašeho kamarádíčka nyní dostanete, společnost zde vás příliš nebere. Použijte tak sirky na karty v inventáři a vyvolejte požární poplach. Sprška odláká čumily a můžete tak promluvit s Claire DeValet. Po vyčerpání možností zjistíte, že chybí modelky, nezbývá než se po nějakých poohlédnout. Přímo se vybízí Bipasha z lokality Business Corps a Melanie z Raj's Diner. Jděte za nimi a dejte jim vědět. Melanie vás pošle za Rajem do nemocnice.








Hospital, Business Corps, Raj's Diner



Další scénka, po ní Raj sdělí, že by se rád vrátil k Bipashe. Běžte ihned k ní a řekněte jí, že si zaslouží druhou šanci. Vraťte se k Rajovi, promluvte s ním znovu. Opět se vrátí do svého občerstvení. Jděte tam hned za ním. Melanie vás informuje o záhadných úmrtích modelek. Kam jít je již víceméně jasné.



Fashion Show, Hospital, Raj's Diner



Claire zmizela. Jděte doprava ke schodům, kde uslyšíte hlasy. Poté se rozloučíte s dvojicí nohsledů, načež vás Claire se svým kumpánem odhalí a uvězní v jakési díře. Dostat se z ní bude velmi zapeklité. Seberte ruku kostlivce, kterou použijte na trubku čouhající ze zdi. Krysu, jež vypudíte, zkoušejte chytit. Znenadání se zjeví doktůrek, který upustí kapesník. Vysmrkejte se do něj a následně na něj pomocí ohořelých karet napište vzkaz. Nyní stačí popsaný kapesník dát kryse a pustit jí do trubky. Za chvíli dorazí záchranný tým. Po kratičké scénce použijte Mela na oblečení a dostanete se zpět k díře. Použijte Terrence na Sydneyho a promluvte si. Sydney navrhne, abyste s dvojicí šli do nemocnice. Vyjděte až do sálu, kde použijte Mela na lano, abyste ho získali zároveň s kladkou. Nyní se přesuňte se do nemocnice, kde nezapomeňte vzít umělé zuby staříka. Poté přejděte do Raj's Diner. Umělými zuby překousněte lano držící záchranný kruh a můžete se vrátit za Sydneym.








Záchrana



Použijte Mela na očištění pavučiny nahoře, objeví se hák. Na něj dejte kladku, na ni připevněte lano spojené se záchranným kruhem a Sydney je venku. Nyní stačí použít oblečení a můžete se těšit na závěrečné rozuzlení…




Marrak

autor
/ Marrak

Publikováno: 07.03.2008


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 13:01

text příspěvku

Drticka

Drticka | 01.06.18 v 12:55

to muže být legráce

voky15

voky15 | 31.10.15 v 18:58

dobré

phanka

phanka | 23.04.15 v 21:16

může být dobrá

lucka | 28.08.08 v 20:13

iij


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce