recenze

Earl Mansin: The Breakout

Earl Mansin: The Breakout

Máme tu doslova bonbónek pro všechny adventurní nadšence. Podaří se vám utéci z vězení v kůži zabijáka uvězněného již spoustu let? Vše v opravdu luxusním zpracování včetně prvotřídního anglického dabingu!
Ze záplavy adventur, které pravidelně vydáváme, je nutno vyzdvihnout ty nejlepší kousky. Právě takovým je další počin z plodné AGS scény, příběh masového vraha Earla Mansina. Ve vězení zatím strávil 27 let, přičemž byl odsouzen na celkem 700 let. Je to tedy již kriminálem protřelý vězeň pokoušející se o útěk. Jeho osud je ve vašich rukou. Časem zjistíte, že hlavní hrdina není tolik odporný a dovede pronést i nějakou tu vtipnou hlášku.

Ocitnete se tedy v prostředí věznice, kde nezbývá, než se pokusit o útěk. Celkem snadno se dostanete z cely a poté už děj nabírá obrátky. Úkoly jsou vcelku jasné a logické, přesto ale nějaký ten větší zádrhel přijít může.

Vedle povedeného příběhu exceluje také zpracování. Posuďte sami, takto povedenou kreslenou až komiksovou grafiku jsme na freewarové scéně již dlouho neměli. Navíc nesmím zapomenout ani na slušnou řádku animací. Dalším z plusů je solidní hudba a hlavně vynikající anglický dabing. Je vidět, že se na něm nepodíleli nějací nazdárkové, ale zkušení autoři. Earl Mansin: The Breakout je tak titulem, s nímž si autoři dali opravdu hodně práce. Vynikající gameska je prostě povinností pro všechny fanoušky adventur!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

UnderDeath | 21.08.07 v 01:20

Mam to, sem fuc =)

UnderDeath | 20.08.07 v 07:15

Lidicky co dal kdyz prerezete mrize a slezete dolu? sem v koncich, dycky si musim hodit masli nebo se nechat strelit :D

KaiN | 15.08.07 v 18:46

Kata: V supliku stolu najdes klicek (musis se postupne prohrabat vsim, co tam je). Pak prozkoumej jednotlive zasuvky se spisy, dokud nenajdes tu, kde jsou zaznamy od "M". Tu odemkni klickem. Mrkni na svuj zaznam a vezmi si kancelarskou sponku. Tou si otevri dvere od kanclu.

Kata | 15.08.07 v 15:10

Co mam delat,abych se dostala s kancelare dekuji.....Tahle hra je supr:)

KaiN | 14.08.07 v 18:31

light: Otevri tu rozvodovou skrin (circuit box) a zhasni svetla. Potom prekousej ten drat, co vykukuje vlevo dole (pouzij na drat ikonu "mluveni - usta"!).

light | 13.08.07 v 23:49

a jak se dostanesh pres toho strazneho? nevim jak o zabit :-/

KaiN | 13.08.07 v 18:24

StrikE: Kdyz v inventari prozkoumas jidlo, najdes vidlicku...

StrikE | 10.08.07 v 12:56

hra je to dobra ale potrebuju pomoct vzal jsem mydlo a jidlo a ted nevim jak dal

Marcela | 09.08.07 v 09:20

hra ok ale jsem zaseknutá a nevím jak dálll kurňa


galerie

Earl Mansin: The Breakout Earl Mansin: The Breakout Earl Mansin: The Breakout Earl Mansin: The Breakout

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce